torsdag 18 november 2010

Hall-fixande.

Ledig idag! Men lik förbaskat var jag tvungen att gå upp vid 7, eftersom tapetseraren skulle dyka upp någon gång mellan 07.30-8.00. Vi ska nämligen måla och tapetsera om hallen och trapphuset - något som är lite komplicerat att göra själv eftersom de gamla 50-talsväggarna dels är ojämna och konstiga och det dessutom krävs en konstig och jättehög stege för att kunna tapetsera i en trappa. 
Jag gillade annars den fina träpanelen som vi haft i hallen innan, men jag blev brutalt nedröstad av Per och resten av La Liga (med undantag för Emma som faktiskt också gillar träpanel, så det så). Så nu är den alltså bortbruten. Gone with the wind. *sniff* Nåja. Det blir nog fint detta också. 
Slipdammet har yrt runt hela huset. Det är ett pudervitt lager på allt. Mina svarta  kläder ser mjöliga ut. 
Fluffen är också vitmjölig. Och han är inte nöjd alls med stöket, utan basunerar ut högljudda klaganden titt som tätt och är i vägen hela tiden. Tapetseraren har haft fullt upp med att hålla honom ifrån de nymålade ytorna. I morse gjorde det lilla kräket dessutom ett tydligt statement gällande vad han tycker om saken genom att kräkas upp en gigantisk hårboll på täckpappret. Han åsikt kan inte bli mycket tydligare än så.

3 kommentarer:

  1. Vad blir det för skojsiga tapeter?

    SvaraRadera
  2. Inga jätteskojiga. Ljusa och randiga. För att ljusa upp hallen lite. Den är rätt mörk annars.

    SvaraRadera
  3. :-D Kattmakeover*fniss* han blir som ny han med, vad fin han är förresten, vilken söt katt
    /Barbamamma

    SvaraRadera