måndag 3 januari 2011

Nyårsdagen..!

På nyårsdagens eftermiddag åkte vi från ön, hem till Villaidyllen igen! Med oss hängde även mina eminenta sysslingar med (Anna och Micke alltså), samt Emma. 
Vi drog igång bastun.
Anna och Emma

Micke och Per.

Efter bastu, öl/vin, samt pizza, blev vi galet trötta! Anna kom på den briljanta idén att vi kunde köra gympa för att piggna till. Jag kommer inte ihåg vad hon kallar den här rörelsen nu igen... Hur som helst! Vi piggnade till. Och så körde vi Buzz och kollade på film!


I söndags (igår) gick vi ut och satte oss i snön och solade. Kändes lite som en skidsemester (tror jag i alla fall, har aldrig varit på en sådan). Fast utan skidor då.

Det blev en Starobrno också!

Fluffen på upptäcktsfärd i snön, dock skeptisk till kylan.

Tackar och bockar för en ytterst gemytlig helg!

1 kommentar:

  1. Snart är ju hösten över, då är det bäst att köpa nya skidor inför den kommande skidresan på Länna Sport. Dom säljer online och har ett stort sortiment av bland annat Twintips, Twintipskidor, Carvingskidor och damskidor, men även skidhjälmar, pjäxor och skidglasögon. Tydligen ska det vara fraktfritt också. Är man inte skidintresserad så finns det alltid hockeyklubbor, hockeyskridskor, gummistövlar, skyddsskor och fotbollsskor!

    SvaraRadera